12 Mayıs 2009 Salı

tek küfürle idare etmek

eurovisionu izledim biraz..hadiseyi izledim...
allasen rusya ne yapmış böle..hani bilmem ne kadar çok para harcamıştı bunun için,hani hiçbir ülkenin harcamadığı kadar çok harcamıştı..şahsen herşeyde ilk olma sevdası olan bir ülke olarak rusyanın şahane bir iş yapmasını bekliyordum...
ses sistemi berbat,bi ara hadiseyi değilde arkadaki kıl kuyruk gibi sırıtan çocuğu dinledim mesela,sadece onun sesi geliyordu..bu ne rezillik..hayır ben 1961 de uzaya ilk insan gönderen ülke olucam,ses sisteminin ağzına sıçarım..
hadi teknikte batırıyorsunuz bari biraz göze hitap edin dimi...o ne zevksiz rejidir..onlar ne zevksiz arka fonlardır..kırmızı elbiseli insanların arkasına kırmızı fon,simsiyah giyinenlerin arkasına simsiyah fon koyan ekibi,ben moskova halkı olsam mesela reklam arasında ağızlarına sıçarım..
hah şimdi sunucu kız yanında ki yılışık erkek sunucuya "where is your bottoms?" dedi ya işveyle..ben o erkek sunucunun yerinde olsam mesela o kızın........

tamam,tamam...bu küfür,bu sinir rusyaya değil tabi ki....sakinleşmem lazım...yoksa kötü bir organizasyon için kimsenin ağzının tadını bozmaya gerek yok.

3 yorum:

khaos dedi ki...

Ahaha süpersin:))

bi dost dedi ki...

terbiyesiz cıx cx cıx :P

babegazelle dedi ki...

ıy gerizekalı sunucular gcık oldum ikisine de