8 Şubat 2009 Pazar

allah kimseyi hamlamış vücutla sınamasın

5 senedir görmediğim rakamı tartıda görünce itiraf ediyorum ki tırstım..hem de ne tırstım..daha öncede bahsetmiştim,çirkin ördek yavrusu psikolojisinde bir çocukluk geçirdim o yüzden bu kuğu halimi sapına kadar hak ettiğimi düşünüyordum..ama ben bir insan evladı tanımıyorum ki sucuk,salam,sosis üçlüsünü aynı anda bol bol 3 yumurtalı kaşarlı omletinin içine koysun,yetmesin bir de 2 boyoz ve peynirli poğaça ile,kuruyan damağını çay ile ıslata ıslata yesin..bunu haftalarca yapsın ve taş gibi bir hatun olarak kalsın...yoo dostum yoo!!yok öle bişey..anca kendini kandırırsın..
ve ben tartıdan indim..yüzümde rocky'inin intikam dolu ifadesi değil de daha çok küçük emrahın "neeedenn ben allam,nedennn ben!" ifadesi olsada,eyes of the tigersı gayet net duymaya başladım..hiçbir gaz bana o tartıda ki rakamalar kadar etki etmemişti gerçekten..artık bu sorun tartı ile benim aramdaydı..daha sıkı kalçalar sahip olmak ve göbüş adı altında, görüntüsünü yumuşatığımızı düşündüğümüz ama aslında bildiğin katmanlaşan göbeği yok etmek için and içtim..tek umudum ablamın evdeki koşu bandı..bu gün bir hafta oluyor ankaraya geleli ve ben 6 gündür rejimdeyim..
kahvaltıdan sonra mutfaktan uzaklaşıp içerde yeşil çayımı içip spunge bob izliyordum ki kanalın birinde ebru şallı ile iki kafadarını gördüm..aha dedim ben bunları buluyim yapıyim bir gün bu saatte..cuma günü hususi bunun için açtım tvyi..buldum programı..ama şansıma diyim ki o gün "top" günüymüş..neyse dedim esneme haraketleri falan yapcaklarmış başta bari ısınmış olurum diye cahil cahil konuşuyorum..hadi itiraf ediyim başlarda pilates falan küçümsüyordum aslında..çok incelememiştim ama yani basit haraketler gibi geliyordu..neyime güveniyosam..neyse bunlar birkaç haraket yapmaya başladılar daha önce pucca da bahsetmişti,kaburgalarımızı kapatabildiğimi hatta aşşağaya falan iktirebilidiğimizi öğrendim plates sayesinde...hadi iyi hoş gidiyor arada ebrunun kubik havaya laflarına gülüyorum falan derken,bir acı!!...yani insan hem kaburgasını kapatıp,hem de belini yere yapıştırınca,kubikte havadaysa eğer o kasılmışlıkla bacağı iki havada döndürmenin meali benim için "acı" dır...evin içinde aaıııhh!!oovvvv...gibi yanıltıcı sesler çıkarmaktan kendimi alıkoyamadım, evet..haraket bittiğinde ebru hanımda eheheh gülümsemelerin arasında acıyan bacağını ovuşturuyor ve arkadaki elemanlarla birbirlerine gaz veriyorlar..."nasıl yandı dimi süpperr".."evet çok yandı çok güzel".."uvv..muhteşem olağan üstü..çok zevk alıyorum yanınca"..bu cümleleri olduğu gibi yazıyorum..ebru hatun sürekli muhteşem olağanüstü gazları veriyor,ben evde ahhh ufff gibi efectleri yapıyorum..tabi sonuç yan odada seslerden dolayı endişelenen anneannemin kapıda belirmesi oluyor..neyse bende öle bir gaz aldım ki kilo vericem diye banamısın demiyorum yapıyorum haraketleri..top olayına geçtiklerinde durmak istemiyorum ve salonda ki pufu,bildiğin pufu top niyetine kullanıyorum..o kadar komik bir görüntüki,elemanlar topun üstünde yatay durup dümdüz kalırken benim puff bana küçüük geldiğinden göbeğim yere yakın bir "u" pozisyonunda kalıyorum..puff kah elimde kah bacaklarımın arasında piç oldu o gün...neyse yaptım hareketleri mutluyum falan derken son dakka bir şok yaşadım...bunlar işimiz bitti hadi esneyelim diye en son ayak parmaklarına dokunuyorlar ayakta iken..ebruda diyo ki ayak bileklerinizi tutsanızda kafi falan...ve ben sıfır esnek bir hatun olduğumu o dakka anladım azizim...bırak ayak bileği,dizimin biraz altından sonra gitmiyor elim..hani bacaklarım uzun diye biraz kendimi avuttum ama yok,çok moralim bozuldu..bu iş artık pilates ben ve tartı arasında..kimse araya girmesin..ebru sende uzak dur artık..kadına bak ya!!zengin koca,bebek ve taş gibi vücutla kafayı yer tabi..harkulade beybi!!...mazoşist yeminle.

not:şimdi bu yazı üstte diye altta ki yazıyı okumamazlık yapmayalım..tarihlere bakalım..insan bir gün içinde bir kaç yazı yazabilir..lütfen,daha duyarlı..

8 yorum:

Bukle dedi ki...

güldüm kuzu :) "bukleee bukleee bana güleceğine otur sende yap azcık götünü göbeğini erit" diyosan da haklısın.. hmmmmm sanırım kendimle başbaşa kalmam gerekiyor..

eşşek sıpası dedi ki...

benim hep hayalim götlü göbekliyken doğru kişiyi bulup,sonra seksi vücuda ulaşmak...hani sevgiliyi buldum saldım loplarımı görüşünün tersine bir düşünce..heyhatt,ben de toplumun bize biçmiş olduğu "kadın dediğin budur!" baskılarına yenik düşüyorum..ama yoo,yoo...adam dediğin ruhumdan başlıycak öpmeye..yoksa güzellğim klişe olucak ama gerçekten önce kendime.

Bukle dedi ki...

evet yaaa
hem bir dirhem et bin ayıp örter dimi ama!! sonra türk kadının tipi çay bardağı gibi ne var yani genlerimizde olan bişey bu.

hem hem hem kalçası geniş olan kadınlar daha doğurgan oluyormuş!! tmm doğurmaya niyetim yok ama varmış gibi yapıp kalçayı ört bas ederim bu şekilde ahanda! hehehe

eşşek sıpası dedi ki...

beyonce da olunca yeaah beybi de bizde olunca niye koca popo!! soruyorum baskıcı toplum size!
ama o sallıyor diyorsanız gelsin izmire,insin kordona,sallasın bakalım...hodri meydan!shake it baby!..hadi bakalım

andromeda dedi ki...

aferim pufla yap onu sen, sakat tanış doğru kişiyle. fizik tedavide filan tanışırsınız belki hatta. hey allaam..

lan manyak, boşuna mı özel topu var onun :) allaakılfikirversinyeminlen.

ben de yapıyo-r/d-um pilates bu arada, başta ben yorgunluktan ölmüş, köpek gibi dilim dışarı çıkmışken ebru ordan 'kendimi çok iyi hissediyorum, süper yanıyo hehey' diyodu, topu kafasına atmışlığım bile var. ama kısa sürede çok etki. pufla diil. kolay gelsin. öpt, pls, tşk, bye.

eşşek sıpası dedi ki...

eheheh...valla bir gün de belimi incittim sanırsamda bizimkilere çaktırmadım..dediğin gibi topuylan,esneme bandıylan,yer padi ilen bu işi hakkını verip yapıcam..bilemediklerimi sana sorarım andromeda :)

andromeda dedi ki...

sor bebeyim :) eheheh.. konu rejim, pilates filan olunca kızlar olarak nasıl da doluşmuşuz bu arada :)

sierra dedi ki...

http://firsatciyiz.com/firsat/sportive_plates_fitness_set.asp


şunu al en iyisi :))