25 Ocak 2009 Pazar

so happy together




finallere çalişirken dinliyorum..ama iyi olmuyor..koy götüne rahman gitsin bir havaya sokuyor melodi beni..ama tabi sözleri gayet romantik ve tatlı...ekonometri çalişırken dinlencek şarkı değil..en azından bunu söyleyebilirim...daha fazla yazamıyorum çalişmam gereken sikko bir dersin finali var.

11 yorum:

Bukle dedi ki...

öff kolay gelsin eşşek sıpası :)

eşşek sıpası dedi ki...

saol buklecim ama koydu geçirdi valla sınav..kalıcam sanırım..

ama boşver..so happy together! :D

la petite mort dedi ki...

eğer bahsettiğin sikko ders ekonometri ise çok yanılıyorsun çok.

eşşek sıpası dedi ki...

aslında dersle aramda sorun yok..hatta istenilirse zevkli de olur..aslında severim de ben istatistik falan..benim derdim bu kadar teoriyi kafada ezberletip,bir sayfa dolusu çivi yazısı formmülle mal gibi sınava girmemi sağlayan bu fucking sistemde dostum!!yo!!yo!!sabahın 5'i ve ben zenci taklidi yapıyorum,halimi görün :(

eşşek sıpası dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
la petite mort dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
la petite mort dedi ki...

teoriyi ezberlemek sistemin sorunu mu? bence sisteme bok atmak işin kolayı olduğu için hep öyle söylenegelmiştir. bir teori ezberlensin diye öğretilmez, kullanılsın diye öğretilir. ama ezber kolaydır. çivi yazısı formüllerle sınava giriyor olmak bile bu teoriyi anlatanın daha az ezberlemenizi istediği içindir. aksi olsaydı sistem ezberciliğe itiyor demek daha doğru olmaz mıydı?
ben layıkıyla öğrenilen -öğretilen değil- her matematiksel bilimin hayatı daha kolay kavramaya yaradığına inanıyorum. ama layıkıyla öğrenilmiyorsa bu ne matematiğin -bu case için ekonometri diyelim- ne bilimlerin ne de sistemin hatasıdır. modelinde çok önemli bir değişken yok demektir. sen koymamışsın demektir.
neyse sert çıktım gibi geldi ama öyle bir niyetim yoktu. ama ne yapayım ben de o eğitim sisteminin içerisindeyim ve ezberlemeden bu işi kotarıyorum yıllardır. çok severek de değil hem. bir de sözkonusu konu ekonominin gözbebeği olunca asabileşiyorum. yo!yo!dostum sana kızmıyorum. her fırsatta bu sistem kötü deyip işin içinden çıkıyorum diyenlere lafım. saat 23.20 ve ben zenci değilim. dur dur gülen smiley yapayım da bana "fuck you dude!wht s wrong with you?" deme :)

eşşek sıpası dedi ki...

yok sert olmadı fikrini sölüyorsun sonuçta,keyif alıyorum..eğitim sisteminin içindeysen hele ki görüşlerin daha da önemli..ama sana şunu söyleyebilirim bu konnuyu bir de finallerin olmadığı,not kaygısın olmadığı bir durumdayken rahat rahat düşündüğümde yazıym,o zaman asıl görüşlerimi ben de dile getiririm..geçen postumdada belli olduğu üzere isyan havamdaydım ki o yüzden sonlara doğru hitabım değişti.."dude" demeyi de çok severim o ayrı :)

Chevic dedi ki...

Ekonometri ha :) adını duyunca bir irkildim hemen,bu cuma 6. yılımda mezun olabilme ihtimalim baya yüksek bu bölümden,biraz rahat yazıyorum bu yüzden :p,darısı başına,şarkıyı da dinledim gayet güzel,başarılar dilerim.

eşşek sıpası dedi ki...

chevic ne diyim ki sana..hani geçmiş olsun en uygun tabir sanırım..ekonometri bölümünden mezun olucaksın..çok güzel..ama en azından bölümündesin ve bunu aktif olarak kullnıcaksın az çok..bana kazandırdığı artıları geçiyorum ama,cidden ekonometri almasam olurdu yani..iktisatı seviyorum ama ekonometri olmasa da güzel olurdu...şimdi bişey diycem tepki çekicem diye nasıl politik bir yorum yaptım..valla billa :)

la petite mort dedi ki...

tepki çektin gene de valla billa :)